Rehabilitació de l’esquena a Barcelona

Rehabilitació de l’esquena a Barcelona

A Soma Sport Medical Center comptem amb un equip de professionals altament capacitats que s'enfoquen a oferir als nostres pacients la millor qualitat en la recuperació i rehabilitació de l'esquena. Posseïm una àmplia experiència en el tractament de lesions i afeccions relacionades amb aquesta àrea i comprenem la importància de brindar un tractament eficaç per a alleujar els símptomes i prevenir lesions futures. Ens enfoquem en el benestar integral dels nostres pacients, dissenyant programes de rehabilitació personalitzats per a millorar la seva qualitat de vida i retornar-los a les seves activitats esportives i diàries de manera segura i ràpida.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

L’estructura de la columna vertebral

La columna vertebral està dividida en 3 regions anatòmiques per a adaptar el tractament a cada zona: cervical, dorsal i lumbar. Cada regió exerceix un paper únic i es troba associada a diferents característiques i funcions.

La columna cervical

La columna cervical se situa en la part superior de la columna vertebral i consta de set vèrtebres. Aquesta regió proporciona suport i mobilitat al coll i el cap. No obstant això, la columna cervical també és propensa a lesions i trastorns que poden causar dolor i limitacions en el moviment. A la nostra clínica esportiva Soma Sport Medical Center, comprenem la importància d’un enfocament integral en la rehabilitació de la columna cervical, utilitzant tècniques especialitzades i exercicis específics per a enfortir els músculs del coll i millorar la postura.

La rehabilitació cervical se centra principalment en un bon escalfament dels teixits profunds de la regió cervical, tècniques de teràpia manuals, tècniques d’osteopatia per al desbloqueig de la zona, massoteràpia i tractament analgèsic per a calmar el dolor.

La columna dorsal

La columna dorsal, també coneguda com a columna toràcica, està composta per dotze vèrtebres i es troba a la regió mitjana de l’esquena. Aquesta regió proporciona estabilitat i protecció als òrgans interns, però també pot veure’s afectada per lesions i dolor. Els nostres professionals especialitzats en rehabilitació d’esquena brinden tractaments personalitzats per a alleujar el dolor dorsal, utilitzant teràpies manuals i exercicis específics per a enfortir els músculs de l’esquena.

La rehabilitació dorsal s’enfoca, especialment, en tècniques de teràpia manuals com a massatges i estiraments, tècniques osteopàtiques de manipulació vertebral i exercicis d’enfortiment i mobilització.

La columna lumbar

La columna lumbar és la regió inferior de la columna vertebral, formada per cinc vèrtebres grans i robustes. La columna lumbar suporta la major part del pes del cos i és vulnerable a lesions i trastorns que poden causar dolor lumbar. En la nostra clínica esportiva, comptem amb un equip expert en rehabilitació d’esquena que utilitza tècniques avançades i exercicis específics per a enfortir la zona lumbar, millorar l’estabilitat i eliminar el dolor.

La rehabilitació de la columna lumbar s’enfoca en diverses tècniques per a alleujar el dolor i millorar la funció de la zona. Principalment, els exercicis d’enfortiment, estiraments i mobilització, teràpia manual i exercicis d’educació i prevenció postural són els adequats per a una recuperació segura i efectiva de la zona lumbar.

Si busques una rehabilitació eficaç per a la teva columna vertebral i alleujar el dolor en qualsevol de les seves regions, a Soma Sport Medical Center comptem amb professionals especialitzats en el tractament de lesions i trastorns de l’esquena. El nostre enfocament personalitzat i basat en l’evidència t’ajudarà a recuperar-te i millorar la teva qualitat de vida. Agenda una sessió en la nostra clínica esportiva i comença el teu camí cap a una esquena saludable i lliure de dolor.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis a fer-nos-la sense compromís telefonant-nos al +34 931 526 223 o enviant-nos un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar el dolor d'esquena
 • Reeducar la postura per a prevenir l'aparició de la lesió
 • Reincorporar-se de manera reeixida a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Rehabilitació de l’esquena a Barcelona

Els packs de sessions de fisioteràpia per a l'esquena a Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals com amateurs que volen recuperar-se de la lesió i reduir la probabilitat de reaparició, revisant els seus patrons musculoesquelètics i viscerals per a identificar errors posturals o d'esforç. A més de fisioteràpia, és possible que sigui necessari una reeducació postural i seguir entrenaments amb el nostre entrenador personal.

Sessions de rehabilitació d'esquenaPreu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
1a sessió de rehabilitació (1 h.)66€
5 sessions de rehabilitació (5% de descompte) 330 € 313 € (62,7 €/sessió)
10 sessions de rehabilitació (10% de descompte) 660 € 594 € (59,4 €/sessió)
15 sessions de rehabilitació (15% de descompte) 990 € 871 € (58,1 €/sessió)
20 sessions de rehabilitació (20% de descompte) 1.320 € 1.122 € (56,1 €/sessió)
Reservar online

Com es produeixen les lesions d'esquena?

Les lesions d'esquena poden ocórrer en diverses situacions, incloent-hi la pràctica d'esport. Durant l'activitat esportiva, especialment aquelles que involucren moviments bruscos, girs o aixecament de càrregues, es poden produir lesions a l'esquena a causa de la sobrecàrrega, el mal gest tècnic o la falta d'enfortiment muscular adequat. Aquestes lesions poden afectar els músculs, tendons, lligaments o discos intervertebrals, generant dolor i incomoditat.

Radiografía espalda

Com és la rehabilitació de l'esquena?

A la nostra clínica esportiva, entenem la importància de comprendre les causes subjacents de les lesions d'esquena per a abordar de manera efectiva la rehabilitació. El nostre equip de professionals altament capacitats realitzarà una avaluació exhaustiva per a identificar els factors que contribueixen a la teva lesió, brindant-te un pla de rehabilitació personalitzat. A través de tècniques de teràpia manual, exercicis específics i modalitats de tractament, treballarem junts per a enfortir els músculs de la teva esquena, millorar la flexibilitat i promoure una correcta biomecànica, permetent-te recuperar-te de manera segura i tornar a la pràctica esportiva.

Rehabilitación espalda

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Rehabilitació de l’esquena a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Daniel López

Fisioteràpia esportiva

 • CEO de Soma Sport Medical Center
 • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia traumatològica
 • Tècniques invasives i ecografia

Jordi Puig

Fisioteràpia esportiva

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)

Àlex Campos

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia Esportiva
 • Expert en readaptació esportiva a camp
 • Formacions en teràpia miofascial

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals

Juan Rouco

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia i Readaptació als Esports d'Equip
 • Professor col·laborador de "Readaptació a la competició esportiva" al Grau de Fisioteràpia (Blanquerna-URL)
 • Expert en rehabilitació de lesions a través del treball de força
 • Titulat en Punció Seca per Travell&Simons