VALORACIÓN GRATUITA
Rehabilitació de fascitis plantar a Barcelona

Rehabilitació de fascitis plantar a Barcelona

Al Soma Sport Medical Center disposem d'especialistes en medicina i fisioteràpia, així com d'un entrenador personal per dur a terme una correcta rehabilitació de la fascitis plantar, una lesió comuna entre els corredors i esportistes d'altres especialitats, especialment si tenen altres factors com el sobrepès o el fet d'utilitzar un calçat inadequat. El nostre equip pluridisciplinari amb experiència i formació específica en les exigències pròpies de cada esport i la repercussió de la lesió en altres parts del cos tractarà aquesta lesió per aconseguir la seva recuperació i prevenir la seva futura reaparició.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

Aunque el tratamiento suele variar según la historia clínica de cada paciente, la pauta más extendida de rehabilitación de fascitis plantar incluye:

Eradicació del dolor

En aquesta fase es duen a terme sessions de fisioteràpia combinades amb la presa d’antiinflamatoris prescrits pel nostre metge esportiu. El nostre equip de fisioteràpia podrà aplicar teràpies manuals com estiraments, massatges, pressions, aplicació de calor o fred, etc. per aconseguir estirar la fascia plantar i el tendó d’Aquil·les, així com reforçar els bessons i altres músculs de la part inferior de les cames. Aquest tractament es prolongarà més enllà del moment en què desaparegui el dolor, per evitar recaigudes.

Visites de podologia

Un cop finalitzada la rehabilitació es pot dur a terme un estudi biomecànic de la marxa o de la petjada per detectar la causa d’aquest dolor al taló: la manera en què el pacient recolza els peus (per exemple, si té el peu pla o l’arc massa alt), el pes que suporta cadascun d’ells, com es mouen les seves articulacions, quin és el seu centre de gravetat, etc.

A partir de l’anàlisi de la petjada, el nostre podòleg podrà prescriure un tractament amb suports plantars (plantilles) específics per al pacient i/o recomanar un calçat concret.

Reeducació postural i reincorporació a la pràctica esportiva

El nostre entrenador personal acompanyarà al pacient en el procés de reeducació postural i readaptació esportiva o reincorporació a la vida activa amb sessions d’exercicis personalitzats que assegurin l’èxit.

En casos en els quals el pes del pacient sigui determinant en la seva recuperació, és aconsellable revisar la seva pauta nutricional amb el nostre equip de nutrició.

Acompanyament del nostre metge esportiu

Tot el procés compta amb la supervisió del nostre equip de medicina esportiva. Encara que en la majoria de casos es pot rehabilitar la fascitis plantar amb tot el procés descrit anteriorment, en alguns pot ser necessària la prescripció d’injeccions i, en els més severs, es pot aconsellar una cirurgia.

¿Existeixen riscos en l’execució del tractament?

Alguns pacients tracten la seva fascitis plantar prenent antiinflamatoris per compte propi i tornant a la pràctica esportiva quan no senten dolor, fins i tot de la mà d’un entrenador que no disposa de coneixements mèdics. Aquesta decisió sí suposa un risc, mentre que, en comptar amb la supervisió d’un metge esportiu, recórrer a Soma Sport Medical Center garanteix una correcta rehabilitació de la fascitis plantar amb la prescripció d’un tractament adequat, ja que es duu a terme prèviament un diagnòstic mèdic.

Ignorar la fascitis plantar pot convertir en crònic el dolor de taló dificultant la pràctica esportiva i fins i tot les activitats quotidianes, podent afectar a altres zones del cos si es canvia la forma de trepitjar per alleujar el dolor, com el genoll, el maluc o l’esquena i fins i tot causar la ruptura de la fascia plantar.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis en fé’ns-la sense compromís trucant-nos al +34 931 526 223 o mandándonos un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar el dolor de la fascia plantar
 • Reeducar la postura per prevenir l'aparició de la lesió
 • Reincorporar-se amb èxit a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Rehabilitació de fascitis plantar a Barcelona

Els packs de sessions de rehabilitació de fascitis plantar de Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals com a amateurs que vulguin recuperar-se de la fascitis plantar i reduir la probabilitat de reaparició, revisant els seus patrons musculoesquelètics i viscerals per identificar errors posturals o d'esforç. Els packs que inclouen diverses disciplines (fisioteràpia, podologia, nutrició, entrenador personal...) compten amb descomptes addicionals. Consulteu-nos per a més informació.

Visites associades a la rehabilitació de fascitis plantarPreu
Soma Valoració GratuïtaGratuïta
Preu sessió (30 min) 40€
5 sessions de rehabilitació (30 min)200€ 186€ (37,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (30 min)400€ 360€ (36€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (30 min)600€ 528€ (35,2€/sessió)
Preu sessió (1h)69€
5 sessions de rehabilitació (1h) 345€ 321€ (64,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (1h) 690€ 621€ (62,1€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (1h) 1033,33€ 911€ (60,7€/sessió)
Reservar online

Què és la fascia plantar i quan es lesiona?

La fascia plantar és un lligament que tenim a la planta del peu, similar a una banda elàstica, que va des del turmell fins als dits dels peus i que sosté l'arc del peu, absorbint la pressió del nostre pes, com un amortidor. Quan s'inflama és molt dolorós, ja que en caminar exercim força directament sobre aquesta zona, que ha de suportar tot el nostre pes (d'aquí que afecti més a les persones amb sobrepès). Sol detectar-se pel dolor agut del turmell o a l'arc del peu (especialment per les matinades al llevar-se o després de períodes llargs de no forçar el peu), per un esquinç al tendó d'aquil·les, entre d'altres.

Reservar online

Una lesió habitual en esportistes

La fascitis plantar és comuna en esports, especialment els que impliquen moviments repetitius amb els peus que poden lesionar els teixits, com els runners..

Factors de risc entre no esportistes

La fascítis plantar també poden patir-la els que no practiquen esport: una de cada deu persones la pateix alguna vegada en la seva vida, especialment dones de mitjana edat amb sobrepès o embarassades, sobretot si tenen costum de portar taló alt. També suposen més risc de fascítis plantar els treballs que requereixen estar moltes hores dret, així com els peus amb arc massa pronunciat o els peus plans. En general, la fascítis plantar està relacionada amb persones amb sobrepès, ja que aquest lligament ha d'amortir tot el pes de la persona.

Fascitis plantar

Una fascitis plantar sol requerir un programa de rehabilitació integral, que pot incloure fisioteràpia, entrenaments personals, programa de nutrició, podologia (per a plantilles, per exemple), etc.

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Rehabilitació de fascitis plantar a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Daniel López

Fisioteràpia esportiva

 • CEO de Soma Sport Medical Center
 • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia traumatològica
 • Tècniques invasives i ecografia

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals

Àlex Campos

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia Esportiva
 • Expert en readaptació esportiva a camp
 • Formacions en teràpia miofascial

Jordi Puig

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)

Juan Rouco

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia i Readaptació als Esports d'Equip
 • Professor col·laborador de "Readaptació a la competició esportiva" al Grau de Fisioteràpia (Blanquerna-URL)
 • Expert en rehabilitació de lesions a través del treball de força
 • Titulat en Punció Seca per Travell&Simons