VALORACIÓN GRATUITA
Ioga i pilates terapèutic a Barcelona

Ioga i pilates terapèutic a Barcelona

A Soma Sport Medical Center posem a disposició dels nostres pacients la possibilitat de practicar el ioga terapèutic per tractar una malaltia o lesió, així com també per millorar el rendiment esportiu a través de la relaxació, la meditació, els estiraments i el treball postural. Les nostres sessions estan dirigides per professionals que coneixen les exigències de la pràctica esportiva, i són o bé individuals o bé en grups reduïts que permeten un màxim aprofitament a preus reduïts.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Encara que se sol diferenciar el ioga terapèutic d’altres tipus de ioga com el hatha ioga, es considera que el ioga en general té efectes terapèutics perquè en combinació amb altres tractaments com la fisioteràpia, l’osteopatia o l’acupuntura, entre d’altres, contribueix a millorar en malalties, lesions o rendiment esportiu indesitjat. Més enllà dels beneficis psíquics, com ara la calma, la reducció de l’estrès i l’equilibri emocional, i físics, com la millora de l’equilibri corporal, l’elasticitat i la força muscular, aquesta modalitat de ioga tracta els trastorns musculoesquelètics i psicoemocionals del pacient, a través del treball postural i exercicis de respiració i meditació guiada.

A Soma Sport Medical Center ho englobem en allò que s’anomena l’“entrenament invisible” supervisat pel nostre equip de medicina esportiva, ja que ajuda en la son reparadora (permetent que els músculs es recuperin de la pràctica esportiva, afavorint el seu creixement i el rendiment esportiu), la relaxació (els beneficis de la qual per al benestar holístic se solen reflectir en el rendiment esportiu) i els estiraments (per eliminar la tensió de l’exercici, millorar la flexibilitat i la salut de les articulacions i afavorir-ne una bona circulació sanguínia).

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Artrosi
 • Mal de coll
 • Mal d'espatlla
 • Dolor pelvià
 • Dolor lumbar
 • Dolor de genoll
 • Ansietat
 • Transtorns respiratoris
 • Transtorns de la son

Preus de Ioga i pilates terapèutic a Barcelona

Pack unidisciplinar

Sessions de ioga o pilates terapèuticPreu
Sessió personalitzada (1 h.)50 €
Sessió grupal de ioga terapèutic (1h)15 €
Sessió grupal de pilates (1h)15 €
Pack mensual de ioga i pilates50 €
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Ioga i pilates terapèutic a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Sílvia Romito

Pilates

 • Professora de pilates
 • Dietista esportiva
 • Antropometrista ISAK 1
 • Entrenadora personal