VALORACIÓN GRATUITA

Sobre Soma Sport Medical Center

El projecte Soma Sport Medical Center té els seus orígens a la regió de Lausana (Suïssa). Neix de la necessitat d’integrar, dins d’un mateix centre, tots/es els/les professionals i equipaments necessaris per a diagnosticar i tractar qualsevol tipus de patologia que pugui presentar el nostre pacient esportiu.

El nostre equip

Els nostres tractaments

A Soma Sport Medical Center considerem i tractem tots els factors que poden contribuir a una lesió o a un rendiment esportiu indesitjat. Per això treballem de forma conjunta i multidisciplinària en:

  • Medecina de l'esport
  • Fisioteràpia
  • Osteopatia
  • Nutrició esportiva
  • Podologia esportiva
  • Entrenador personal
  • Acupuntura
  • Psicologia esportiva
Addicionalment, comptem amb una Sala Fitness completament equipada i a disposició dels nostres pacients Soma, per poder entrenar i treballar les pautes marcades pels nostres professionals.

Mètode Soma

Basem el nostre mètode en 4 pilars, dissenyat per satisfer els objectius dels nostres pacients:

Valoració i revisió

Disposem de tot un equip de professionals de primer nivell especialitzats en diferents àrees i amb una mentalitat esportiva, factor imprescindible per entendre i empatitzar amb el pacient.

Tractament

Estem equipats amb l'última tecnologia, cosa que ens permet tenir un ventall de possibilitats terapèutiques extens per fer un tractament adaptat a cada pacient i problema.

Pla d'exercici terapèutic

Una pauta d'exercicis terapèutics adaptada a cada pacient és imprescindible i la base de l'èxit en qualsevol procés de rehabilitació. Per aquesta raó, posem a disposició del pacient la nostra sala fitness totalment equipada.

Seguiment

Estem en contacte permanentment amb el nostre pacient. A través d'una aplicació mòbil, el pacient podrà interactuar amb el professional per resoldre dubtes d'exercicis, evolució, etc.

Seguiment online dels progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels progressos dels nostres pacients sense necessitat que es desplacin. Fem servir una app de gran prestigi al sector amb multitud de vídeos formatius i d'exercicis personalitzats i recursos per comparar els resultats, així com una gran facilitat per fer videotrucades per resoldre dubtes.

Instal·lacions

Estem al carrer Lluçà 27, al barri de Les Corts de Barcelona, un entorn privilegiat per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure, amb parcs i zones verdes, i molt ben comunicada amb el centre de la ciutat i la perifèria tant amb transport públic com privat.