VALORACIÓN GRATUITA
Fisioteràpia respiratòria a Barcelona

Fisioteràpia respiratòria a Barcelona

Arran de la pandèmia de Covid-19, Soma Sport Medical Center ha reforçat la seva unitat de fisioteràpia respiratòria a Barcelona, també anomenada fisioteràpia de pit o fisioteràpia de tòrax, que ajuda els esportistes a recuperar-se de seqüeles derivades d’haver contret el Coronavirus SARS -CoV-2, d’altres malalties respiratòries com la pneumònia, el càncer de pulmó o de laringe o de fractures a les costelles, entre altres, però també persones que pateixen asma, MPOC, emfisema, etc. que volen practicar esport dins les seves possibilitats.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Els fisioterapeutes especialitzats en fisioteràpia respiratòria a Barcelona de Soma Sport Medical Center duran a terme, en equip amb la unitat de medicina de l’esport de la clínica, tècniques de permeabilització de la via aèria, de relaxació, de reeducació respiratòria i de readaptació entre d’altres, com el drenatge postural, la percussió i les sacsejades, la tos dirigida i pressions manuals toràciques, l’ús de dispositius PEP, etc., depenent de el cas. Així mateix, poden recomanar tractaments combinats amb altres especialistes com acupuntura, nutrició, o qualsevol altre del centre.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

  • Problemes dels pulmons (asma, emfisema, pneumònia, Covid-19 persistent...)
  • Problemes a la tràquea i els bronquis
  • Malalties cardíaques que dificulten el bombament d'oxigen
  • Ansietat o atacs de pànic
  • Al·lèrgies

Preus de Fisioteràpia respiratòria a Barcelona

Pack unidisciplinar

Les sessions de fisioteràpia respiratòria a Barcelona estan dirigides a tot tipus de públic, practiqui o no esport de manera habitual, que ha passat la Covid-19 i té problemes per recuperar la funcionalitat del seu sistema respiratori o que pateixen qualsevol tipus de malaltia o trastorn relacionat amb l'aparell respiratori.

Sessions de fisioteràpia respiratòriaPreu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
1a sessió (1 h.)66 €
5 sessions (5% de descompte) 330 € 285 € (57 €/sessió)
10 sessions (10% de descompte) 660 € 540 € (54 €/sessió)
15 sessions (15% de descompte) 990 € 765 € (51 €/sessió)
20 sessions (20% de descompte) 1.320 € 960 € (48 €/sessió)
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Fisioteràpia respiratòria a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Mar Amorós

Fisioteràpia respiratòria

  • Graduada en Fisioteràpia
  • Especialització en Fisioteràpia Cardiorespiratòria
  • Fisioterapeuta cardiorespiratòria a la consulta Respira Jordi Juanola
  • Fisioterapeuta al Gabinet d'Especialitats Mèdiques Associades