VALORACIÓN GRATUITA
Rehabilitació del lligament encreuat anterior: fisioteràpia especialitzada

Rehabilitació del lligament encreuat anterior: fisioteràpia especialitzada

A Soma Sport Medical Center comptem amb especialistes en medicina i fisioteràpia, així com entrenador personal per a dur a terme una correcta rehabilitació del lligament creuat anterior (LCA). El nostre equip pluridisciplinari amb experiència i formació específica tractarà aquesta problemàtica per a aconseguir la seva recuperació, així com la repercussió de la lesió en altres parts del cos, i prevenir la seva futura reaparició.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

Aquesta és una lesió comuna en esportistes, especialment els que fan canvis bruscos de direcció (torçant el genoll) i salts freqüents (recolzant malament el pes en el genoll), com els futbolistes, tennistes o jugadors de voleibol o rugbi, entre altres. Entre els quals no practiquen esport, poden ocórrer quan fan treballs o exercicis físics que requereixen grimpar, girar o saltar.

Tot i que el tractament sol variar segons la història clínica de cada pacient, la pauta més estesa de rehabilitació de lligament encreuat anterior inclou:

Eradicació del dolor

En aquesta fase es fan sessions de fisioteràpia combinades amb la presa d’antiinflamatoris prescrits pel nostre metge esportiu. El nostre equip de fisioteràpia podrà aplicar teràpies manuals com estiraments, massatges, pressions, aplicació de calor o fred, etc., i indicar exercicis de marxa en cinta, d’enfortiment aixecant pesos o estirant cordes, jogging suau, etc., per ordre i després d’abandonar les crosses quan hi ha hagut operació. Aquest tractament es prolongarà més enllà del moment en què desaparegui el dolor, per evitar recaigudes.

Reeducació postural i reincorporació a la pràctica esportiva

El nostre entrenador personal acompanyarà el pacient en el procés de reeducació postural i readaptació esportiva o reincorporació a la vida activa amb sessions d’exercicis personalitzats que assegurin l’èxit, habitualment cap als sis mesos si se n’ha fet una operació, sempre que el nostre metge ho aconselli.

En casos en què el pes del pacient sigui determinant en la recuperació, és aconsellable revisar la pauta nutricional amb el nostre equip de nutrició.

Acompanyament del nostre metge esportiu

Tot el procés compta amb la supervisió del nostre equip de medicina esportiva. Tot i que en la major part de casos es pot rehabilitar la lesió del lligament encreuat anterior amb tot el procés descrit anteriorment, en alguns pot ser necessària la prescripció d’injeccions i, en els casos en què el pacient no s’hi hagi sotmès prèviament i el metge ho indiqui, una cirurgia.

Hi ha riscos en l’execució del tractament?

Alguns pacients que presenten una lesió sense trencament del lligament encreuat anterior decideixen autotractar-se prenent antiinflamatoris pel seu compte i tornant a la pràctica esportiva quan no senten dolor, fins i tot de la mà d’un entrenador que no disposa de coneixements mèdics. Aquesta decisió sí que suposa un risc, mentre que, en comptar amb la supervisió d’un metge esportiu, recórrer a Soma Sport Medical Center garanteix una rehabilitació correcta d’una lesió al lligament encreuat anterior amb la prescripció d’un tractament adequat, ja que es porta a terme prèviament un diagnòstic mèdic, tant si el lligament només està estirat com si s’ha trencat totalment.

Ignorar un dany al lligament encreuat anterior pot convertir en crònic el mal de genoll dificultant la pràctica esportiva i fins i tot les activitats quotidianes, podent afectar altres zones del cos si es canvia la postura i el moviment en caminar per alleujar el dolor, com el peu, maluc o esquena i fins i tot causar la ruptura del lligament si només es tractava d’una lesió lleu inicialment.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis a fer-nos-la sense compromís trucant-nos al +34 931 526 223 o envia’ns un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar el dolor de l'estirament o el trencament del lligament encreuat anterior
 • Reeducar la postura per prevenir l'aparició de la lesió
 • Reincorporar-se amb èxit a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Rehabilitació del lligament encreuat anterior: fisioteràpia especialitzada

Els packs de sessions de rehabilitació de lligament encreuat anterior de Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals com a amateurs que volen recuperar-se d'aquesta lesió i reduir la probabilitat de reaparició, revisant els seus patrons musculoesquelètics i viscerals per identificar errors posturals o d'esforç. Els packs que inclouen diverses disciplines (fisioteràpia, podologia, nutrició, entrenador personal…) compten amb descomptes addicionals. Consulta'ns per a més informació.

Visites associades a la rehabilitació de LCAPreu
Soma Valoració GratuïtaGratuïta
Preu sessió (30 min) 40€
5 sessions de rehabilitació (30 min)200€ 186€ (37,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (30 min)400€ 360€ (36€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (30 min)600€ 528€ (35,2€/sessió)
Preu sessió (1h) 69€
5 sessions de rehabilitació (1h) 345€ 321€ (64,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (1h) 690€ 621€ (62,1€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (1h) 1033,33€ 911€ (60,7€/sessió)
Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Rehabilitació del lligament encreuat anterior: fisioteràpia especialitzada a Soma Sport Medical Center

Daniel López

Fisioteràpia esportiva

 • CEO de Soma Sport Medical Center
 • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia traumatològica
 • Tècniques invasives i ecografia

Jordi Puig

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals

Àlex Campos

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia Esportiva
 • Expert en readaptació esportiva a camp
 • Formacions en teràpia miofascial

Juan Rouco

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia i Readaptació als Esports d'Equip
 • Professor col·laborador de "Readaptació a la competició esportiva" al Grau de Fisioteràpia (Blanquerna-URL)
 • Expert en rehabilitació de lesions a través del treball de força
 • Titulat en Punció Seca per Travell&Simons