VALORACIÓN GRATUITA
Metge esportiu a Barcelona

Metge esportiu a Barcelona

La unitat de medecina esportiva de Soma Sport Medical Center és la pedra angular de qualsevol tractament. El metge esportiu diagnostica el problema i prescriu el tractament que coordinarà amb altres professionals com fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs esportius, etc. perquè l’esportista, sigui amateur o d’elit, pugui practicar la seva activitat amb la major seguretat i d’acord als seus objectius. Aquest mateix metge esportiu és el que farà el seguiment de l’evolució del pacient.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Comptem amb un equip mèdic esportiu que aplicarà les tècniques més avançades en medicina per a esportistes, entre les quals destaquen l’electròlisi percutània (EPI), infiltració de plasma ric en plaquetes (PRP), infiltracions de col·lagen, etc., a més de coordinar les teràpies manuals o poc invasives multidisciplinàries amb els equips de fisioteràpia, osteopatia i acupuntura, sòl pelvià i readaptació esportiva, entre d’altres.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Contractures
 • Sobrecàrregues
 • Ruptures fibril·lars
 • Tendinitis
 • Epicondilitis
 • Dolor a l'espatlla
 • Fascitis plantar
 • Esquinços
 • Condropatia rotuliana
 • Capsulitis
 • Bursitis

Preus de Metge esportiu a Barcelona

Pack unidisciplinar

Les visites amb el metge esportiu de Soma Sport Medical Center estan dirigides a esportistes, tant aficionats com professionals, que necessiten un diagnòstic d'una lesió o d'un trastorn musculoesquelètic i prescriure un tractament, incloent cirurgia, fisioteràpia, osteopatia i més.

Visites de medecina esportivaPreu per sessió
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
Visita (30 min.)60 €
Visita nens (20 min.) *Electrocardiograma en repòs50 €
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Metge esportiu a Barcelona a Soma Sport Medical Center