VALORACIÓN GRATUITA
Psicologia esportiva a Barcelona

Psicologia esportiva a Barcelona

La Psicologia Esportiva a Soma s’enfoca a maximitzar el rendiment i benestar d’esportistes de tots els nivells mitjançant un enfocament integral que abasta els processos emocionals, cognitius i conductuals. El nostre psicòleg especialitzat en esport s’ocupa d’elaborar plans d’entrenament específics, proporcionant les tècniques i estratègies psicològiques necessàries per a la consecució d’objectius esportius i de salut. Amb nosaltres, trobaràs l’equilibri perfecte per a potenciar el teu acompliment i benestar en l’esport i en la vida.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

A Soma, situats a Barcelona, proporcionem un servei de Psicologia Esportiva de primer nivell, dissenyat per a esportistes de totes les edats i nivells. El nostre enfocament se centra en l’optimització del rendiment esportiu, abordant aspectes emocionals, cognitius i conductuals, mitjançant un ventall de serveis personalitzats.

Què inclou el nostre servei?

Oferim una primera valoració gratuïta que inclou un test d’avaluació personal i una entrevista amb el nostre psicòleg especialitzat en esport. A Soma Sport Medical Center a Barcelona, entenem que el rendiment esportiu no només depèn de l’entrenament físic, sinó també d’una sòlida preparació mental. Per això, oferim un ampli ventall d’estratègies i tècniques psicològiques que inclouen:

 • Optimització del rendiment esportiu: A través de l’entrenament de les variables psicològiques, t’ajudem a aconseguir el teu màxim potencial.
 • Motivació i autoestima: Fomentem la teva motivació intrínseca i enfortim la teva confiança per a enfrontar desafiaments esportius.
 • Benestar emocional: Adaptem les nostres intervencions al cicle vital de l’esportista, promovent un equilibri emocional que recolzi la teva carrera esportiva.
 • Regulació de l’activació i visualització: Utilitzem tècniques de realitat virtual per a millorar la teva capacitat de visualització i controlar els nivells d’activació.
 • Atenció i concentració: T’ensenyem a enfocar la teva ment i mantenir la concentració en moments clau.
 • Gestió de l’estrès: Desenvolupem habilitats per a manejar l’estrès, tant en entrenaments com en competicions.
 • Tractament de trastorns de la personalitat o alimentació: Oferim suport psicològic especialitzat per a abordar aquestes problemàtiques i millorar el teu benestar general.
 • Assessorament en carreres duals: T’orientem sobre com compatibilitzar de manera efectiva els teus estudis o treball amb l’esport.
 • Formacions en lideratge i gestió d’equips: Potenciem les teves habilitats de lideratge i et preparem per a una gestió efectiva d’equips esportius.

El nostre compromís és acompanyar-te en cada pas de la teva carrera esportiva, proporcionant-te les eines necessàries perquè no només aconsegueixis, sinó que superis les teves metes esportives i personals.

Com treballem?

Estem compromesos amb el benestar mental i físic dels nostres clients, proporcionant eines per a gestionar el dia a dia tant en l’àmbit personal com esportiu. A més, oferim acords especials per a clubs, federacions i organitzacions, amb l’objectiu de sensibilitzar, formar i intervenir en la salut mental esportiva.

El nostre mètode, basat en una orientació cognitiu-conductual-sistèmica, prevé, facilita, optimitza i acompanya a l’esportista o equip en totes les etapes i canvis, reforçant l’autoestima i recolzant en tots els processos de la planificació esportiva elaborant plans d’entrenament específics.

A qui va dirigit?

El nostre servei de Psicologia Esportiva a Soma Sport Medical Center està dissenyat per a atendre una àmplia gamma d’individus dins del món esportiu. Entenem que cada rol dins d’aquest entorn posseeix desafiaments únics i, per tant, les nostres intervencions s’adapten específicament a les necessitats de:

 • Esportistes amateurs, professionals o semi professionals: Ja sigui que estiguis començant en l’esport, competint a nivell semi professional o en el cim de la teva carrera esportiva professional, t’oferim el suport psicològic necessari per a superar obstacles, millorar el teu rendiment i aconseguir els teus objectius.
 • Entrenadors i equips: Entenem la importància del lideratge i la cohesió d’equip en l’èxit esportiu. Oferim eines i estratègies per a enfortir aquestes habilitats en entrenadors i fomentar un ambient d’equip saludable i productiu.
 • Àrbitres: Reconeixem els reptes únics que enfronten els àrbitres, des de la gestió de l’estrès fins a la presa de decisions sota pressió. El nostre servei busca brindar-los el suport necessari per a manejar aquestes situacions amb confiança i eficàcia.
 • Famílies: El suport familiar és crucial en el desenvolupament i la carrera d’un esportista. Proporcionem orientació a les famílies perquè puguin comprendre millor i donar suport a les demandes psicològiques que enfronten els seus estimats en l’esport.

A Soma, ens comprometem a oferir un suport integral que abasta no només a l’esportista, sinó també a aquells que juguen un paper crucial en el seu entorn, assegurant així un camí cap a l’èxit esportiu i personal per a tots.

No deixis que l’ansietat precompetitiva, por al fracàs, desmotivació o qualsevol altra problemàtica t’impedeixi aconseguir els teus objectius esportius. A Soma, som aquí per a ajudar-te a superar aquests desafiaments i potenciar el teu rendiment.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Ansietat precompetitiva
 • Por al fracàs
 • Falta de concentració i atenció
 • Desmotivació a mig-llarg termini
 • Problemes emocionals i d'estat d'ànim
 • Dificultats d'afrontament a situacions esportives
 • Pressió i estrès
 • Falta de planificació i mètode
 • Lesions i processos de recuperació
 • Trastorns d'alimentació
 • Problemes de relació en els equips
 • Sobre entrenament
 • Problemes de son

Preus de Psicologia esportiva a Barcelona

Pack unidisciplinar

El nostre servei de Psicologia Esportiva s'inicia amb una avaluació detallada dels aspectes emocionals, cognitius i conductuals que influeixen en el rendiment de l'esportista. Basant-nos en aquesta valoració personalitzada, dissenyem estratègies psicològiques a mesura que atenen les necessitats i fites específiques de cada individu. El seguiment continu del seu progrés assegura l'efectivitat de la nostra intervenció, enfocada a millorar no només el rendiment esportiu sinó també el benestar general.

Visites de psicologia esportiva Preu
Primera valoració (25-30min)Gratuïta
Sessió presencial (50-55min)80€
Sessió telemàtica (50-55min)70€
Sessió de realitat virtual (50-55min)90€
Pack 4 sessions de seguiment300€
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Psicologia esportiva a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Francesc Porta

Psicologia esportiva

 • Psicòleg de la salut i l'esport
 • Coach esportiu (personal, grupal i directiu)