VALORACIÓN GRATUITA
Rehabilitació de pròtesi de genoll

Rehabilitació de pròtesi de genoll

A Soma Sport Medical Center comptem amb especialistes en medicina i fisioteràpia, així com entrenador personal per a dur a terme una correcta rehabilitació després de la implantació quirúrgica d'una pròtesi de genoll, una lesió comuna en pacients d'edat avançada i també a vegades en aquells que han patit danys en l'os subcondral o algun tipus de tumor.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

Encara que el tractament sol variar segons el tipus de lesió i de pròtesi, la història clínica de cada pacient, etc., podem citar com a exemple de pauta rehabilitació de pròtesi de genoll. El retorn a la vida activa ha de fer-se en fases planificades per a evitar complicacions, que poden incloure no sols fisioteràpia sinó també nutrició, ja que mantenir-se en el pes és fonamental, i visites mèdiques per a avaluar la idoneïtat d’unes certes pràctiques esportives si el pacient és esportista.

Erradicació del dolor

En aquesta fase es fan sessions de fisioteràpia combinades amb la presa d’antiinflamatoris prescrits pel nostre metge. Se sol recomanar començar 48 hores després de l’operació. El nostre equip de fisioteràpia podrà aplicar teràpies manuals com estiraments, massatges, pressions, aplicació de calor o fred, etc. Aquest tractament es prolongarà més enllà del moment en què desaparegui el dolor, per evitar recaigudes. A més, el pacient aprendrà a caminar correctament amb crosses o un altre suport mentre no hagi recuperat la mobilitat normal del genoll per evitar sobrecàrregues a altres zones del cos com el maluc.

Treball a llitera

Els nostres fisioterapeutes us ajudaran a moure el genoll, el turmell, etc. de forma passiva-assistida en llitera.

Reeducació postural i treball al gimnàs

Un cop recuperada la mobilitat de l’articulació es duen a terme exercicis per tornar la força i la flexibilitat als músculs com ara marxa amb pesos, bicicleta estàtica, estiraments, etc. i es revisa la postura per evitar la sobrecàrrega dels peus i problemes a altres zones del cos com el maluc o l’esquena per evitar aquesta sobrecàrrega.

(L’ús de la sala de fitness és gratuït per a pacients que estiguin duent a terme un programa de rehabilitació amb Soma.)

Reincorporació a la pràctica esportiva

Tenir implantada una pròtesi de genoll pot contraindicar algunes pràctiques esportives d’impacte sobre les extremitats inferiors, especialment les que sobrecarreguen els peus, per això hi pot haver esportistes actius que hagin de reorientar la seva activitat. Es recomanarà la pràctica d’esports com la natació o la bicicleta estàtica, per exemple, en general a nivell aficionat. Hi ha, a més, esports d’impacte intermedi per a aquest tipus de lesió, com el rem al gimnàs, l’el·líptica, l’aeròbic de baixa intensitat, el ioga o el pilates.

No obstant això, hi pot haver casos en què la història clínica del pacient i el seu estat de salut, una rehabilitació reeixida amb un exigent control postural, un programa de nutrició específic perquè el pes sobrecarregui el mínim possible el genoll i un procés adequat de readaptació esportiva amb sessions d’exercicis personalitzats amb el nostre especialista permetin la reincorporació al mateix esport, com ara el tennis, la marxa ràpida, el senderisme, l’hípica, el patinatge, el ciclisme, l’aixecament de pesos, l’esquí de fons, etc.

Acompanyament del nostre metge esportiu

Tot el procés compta amb la supervisió del nostre equip de medicina esportiva. Tot i que en la majoria de casos es pot dur a terme una rehabilitació derivada d’una pròtesi de genoll amb tot el procés descrit anteriorment, en alguns pot ser necessària la prescripció de tècniques avançades com Indiba Activ, crioteràpia i electroteràpia per accelerar el procés de recuperació, entre d’altres.

Treball a casa

En una rehabilitació com la de pròtesis de genoll és fonamental el treball a casa del pacient, que Soma podrà supervisar mitjançant una app de mòbil que servirà de guia amb vídeos i mesurament de resultats, i permet fer videotrucades amb el fisioterapeuta per a qualsevol dubte.

Hi ha riscos en l’execució del tractament?

La manca de constància i de guia a la rehabilitació, o la incorporació a la vida activa o a l’esport sense un procés posterior de readaptació esportiva i una nutrició adequada poden suposar un risc per al pacient. Dur a terme la rehabilitació per la implantació d’una pròtesi de genoll a Soma Sport Medical Center garanteix una rehabilitació sense riscos i anticipar-se a complicacions gràcies a la supervisió del nostre metge esportiu.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis a fer-nos-la sense compromís trucant-nos al +34 931 526 223 o enviant-nos un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar el dolor de l'articulació de genoll
 • Reeducar la postura per evitar sobrecàrregues a la pròtesi
 • Reincorporar-se amb èxit a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Rehabilitació de pròtesi de genoll

Visites associades a la rehabilitació de pròtesis de genollPreu per sessió
Soma Valoració GratuïtaGratuïta
Preu sessió (30 min) 40€
5 sessions de rehabilitació (30 min)200€ 186€ (37,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (30 min)400€ 360€ (36€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (30 min)600€ 528€ (35,2€/sessió)
Preu sessió (1h) 69€
5 sessions de rehabilitació (1h) 345€ 321€ (64,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (1h) 690€ 621€ (62,1€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (1h) 1033,33€ 911€ (60,7€/sessió)
Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Rehabilitació de pròtesi de genoll a Soma Sport Medical Center

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals

Àlex Campos

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia Esportiva
 • Expert en readaptació esportiva a camp
 • Formacions en teràpia miofascial

Daniel López

Fisioteràpia esportiva

 • CEO de Soma Sport Medical Center
 • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia traumatològica
 • Tècniques invasives i ecografia

Juan Rouco

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia i Readaptació als Esports d'Equip
 • Professor col·laborador de "Readaptació a la competició esportiva" al Grau de Fisioteràpia (Blanquerna-URL)
 • Expert en rehabilitació de lesions a través del treball de força
 • Titulat en Punció Seca per Travell&Simons

Jordi Puig

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)