VALORACIÓN GRATUITA
Entrenament personal a Barcelona

Entrenament personal a Barcelona

A Soma Sport Medical Center oferim un servei d’entrenaments personals a Barcelona, ​​adaptats als teus objectius individuals. Ja sigui que la teva meta sigui perdre pes, tonificar el teu cos, guanyar massa muscular o assolir un objectiu esportiu específic, els nostres entrenadors personals són aquí per a ajudar-te. Els nostres programes són ideals tant per a aquells que busquen millorar en un esport específic, com per als que persegueixen un benestar general i una millor qualitat de vida.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

A Soma Sport Medical Center, ens destaquem a Barcelona com a especialistes en entrenaments personalitzats i físics. Entenem que cada persona és única, per això el nostre entrenador personal es reuneix amb tu per comprendre a fons els teus objectius i aspiracions. Duem a terme una anàlisi detallada del teu estat de salut actual, factors de risc i antecedents abans d’elaborar un pla d’entrenament a mesura que respongui a les teves necessitats específiques.

Oferim una varietat de plans al nostre servei d’entrenament personal. Alguns clients prefereixen un enfocament puntual, ideal per a metes concretes com la pèrdua de pes o la recuperació de lesions. Aquest pla et permet, després d’algunes sessions amb l’entrenador, continuar entrenant pel teu compte amb confiança i coneixement. Per a aquells que busquen un compromís a llarg termini, oferim programes continuats amb sessions setmanals juntament amb un personal trainer. Aquests plans estan enfocats a assolir un alt rendiment i millorar substancialment la teva qualitat de vida. A més, els nostres programes es divideixen en dues modalitats principals: entrenament individual i entrenament en duet (parelles), cadascuna amb les seves característiques úniques per satisfer diferents necessitats.

El nostre enfocament a Soma Sport va més enllà de l’entrenament físic tradicional. Adoptem una perspectiva d’entrenament integral, combinant aspectes com nutrició, fisioteràpia, podologia i medicina esportiva, per oferir-te un camí complet cap a una vida més saludable. El nostre equip de professionals, titulats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, té una vasta experiència en ajudar els nostres clients a assolir els seus objectius esportius a través d’entrenaments personalitzats i adaptats.

Durant cada sessió d’entrenament, la teva tècnica als exercicis serà acuradament supervisada per l’entrenador per garantir que s’evitin lesions i se’n maximitzi el rendiment. Comptem amb una clínica equipada amb l’últim material en l’entrenament, incloses bicicletes, cintes, bosu, testos io-io, gomes elàstiques i més. A més, realitzem revisions i adaptacions periòdiques del teu pla, incloent-hi avaluacions i testos, alguns dels quals es poden realitzar en línia, per monitorar el teu progrés i mantenir-te en el camí cap als teus objectius.

Les nostres instal·lacions inclouen una moderna sala de fitness equipada amb tecnologia avançada, disponible gratuïtament per als nostres pacients en pla d’entrenament. Aquest espai permet fer exercicis sota la guia dels nostres entrenadors, i es complementa amb serveis com taquilles, vestidors i dutxes per assegurar una experiència completa i còmoda per a tots els usuaris.

Paquets d’entrenament:

A Soma Sport Medical Center, entenem que cada client té necessitats i horaris únics. Per això, oferim una varietat de paquets d’entrenament personalitzats per satisfer aquestes diferències:

 1. Entrenament Individual – 30 Minuts / 45 minuts / 1 hora
 2. Entrenament Duo/Parella – 30 Minuts / 45 minuts / 1 hora

Cadascun d’aquests paquets d’entrenament s’adapta a diferents estils de vida i objectius, assegurant que els nostres clients a Barcelona trobin exactament el que necessiten per assolir les metes de salut i fitness. Contacta amb nosaltres per a més informació i per reservar la teva sessió d’entrenament personalitzada a Soma Sport Medical Center.

Per als que prefereixen la flexibilitat d’entrenar de manera independent, Soma Sport ofereix seguiment a distància a través de la nostra aplicació. Aquesta eina ofereix accés a serveis personalitzats d’entrenament i nutrició, elaborats pel nostre equip expert, permetent seguir el teu progrés i mantenir la guia professional des de qualsevol lloc. A Soma Sport Medical Center, ens dediquem a oferir una experiència d’entrenament excepcional a Barcelona, ​​ajustant-nos a les vostres necessitats i estil de vida.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Contractures
 • Sobrecàrregues
 • Ruptures fibril·lars
 • Tendinitis
 • Epicondilitis
 • Dolor a l'espatlla
 • Fascitis plantar
 • Esquinços
 • Condropatia rotuliana
 • Capsulitis
 • Bursitis

Preus de Entrenament personal a Barcelona

Pack unidisciplinar

Els packs de sessions d'entrenador personal i readaptació esportiva de Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals com amateurs que tenen per objectiu o bé incorporar-se de forma progressiva a la pràctica de l'esport després d'una alta mèdica d'una lesió, o bé millorar la seva rendiment esportiu procurant un bon desenvolupament de la musculatura i una bona execució del gest esportiu. Els entrenaments mensuals són recomanables per als esportistes que necessitin un suport de llarga durada, mentre que els packs tancats són per als que necessitin un acompanyament puntual.

Valoració SomaGratuïta

Entrenaments individuals

Calcula el preu de l’entrenament personal segons els dies per setmana i durada d’aquest. Recorda que pots escalfar pel teu compte abans de cada sessió per a esprémer el temps al màxim.

A la setmana:

Durada:

 

Entrenaments duo

Si prefereixes entrenar en parella, podeu optar per les nostres tarifes DUO que van des de 26,9€ per persona i sessió.

 

Bons entreno

També tenim packs tancats amb bons de sessions per a gastar al teu ritme i sense necessitat de tenir una regularitat setmanal.

 

Reserva cita per a més informació sobre els entrenaments individuals, les tarifes DUO i els bons.

Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Entrenament personal a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Adrià Vidal

Entrenador personal

 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
 • Postgrau en Nutrició, suplementació i farmacologia esportiva
 • Entrenador personal

Jordi Puig

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals