Entrenament personal a Barcelona

A Soma Sport Medical Center oferim entrenaments personals per aconseguir qualsevol objectiu: perdre pes, tonificar el cos, guanyar massa muscular, assolir una fita esportiva concreta, etc., tant si és per millorar el rendiment d’un esport com per aconseguir més benestar i salut general, sigui o no després d’una lesió, embaràs, etc. Disposem d’una sala de fitness amb la maquinària més avançada d’accés gratuït per a pacients que segueixin un pla d’entrenament per posar en pràctica els exercicis prescrits pel nostre equip de professionals, així com taquilles, vestidors, dutxes i tot allò que necessiti l’usuari-pacient. També oferim seguiment a distància mitjançant una app per a aquells pacients que després vulguin dur a terme la feina pel seu compte.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

A Soma Sport Medical Center l’entrenador personal elaborarà un pla d’entrenament totalment personalitzat, després de discutir les fites amb el pacient, analitzar el seu estat actual de salut i de forma (per exemple, factors de risc a considerar per l’equip de fisioteràpia i medicina esportiva), la seva història i el seu entorn i fer una exploració adequada. Es pot tractar d’un pla d’entrenament personal puntual, per aconseguir un objectiu específic (com perdre pes o recuperar-se d’una lesió) que el pacient pot posar en pràctica pel seu compte després d’un número concret de sessions, o d’un programa de llarga durada, amb sessions setmanals, per assegurar-se d’aconseguir el màxim rendiment.

A més, com a clínica esportiva, enfocarem l’entrenament personal des d’una perspectiva integral que combini, si cal, nutrició, fisioteràpia, podologia o fins i tot medicina esportiva, entre d’altres àrees d’especialitat , per assolir les metes esportives i de salut. Els nostres professionals són titulats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb experiència en la consecució de fites esportives específiques mitjançant entrenaments totalment personalitzats.

A cada sessió, l’entrenador supervisarà la tècnica de cada exercici perquè el pacient eviti lesions i aconsegueixi el millor rendiment per assolir el seu objectiu, ja que està demostrat que és més fàcil que el pacient progressi amb un acompanyament que pel seu compte. A la clínica disposarà d’aparells específics per posar-los en pràctica: bicicleta o cinta, bosu, io-io test, gomes elàstiques, etc. Segons la durada del pla, aquest es podrà revisar periòdicament per a adaptar-se a l’evolució del pacient, incorporant exploracions, tests (inclosos tests online) i altres recursos que puguin ser útils. Amb aquests recursos el pacient podrà comprovar-ne el progrés i, per tant, la distància que li queda per arribar a la fita.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Contractures
 • Sobrecàrregues
 • Ruptures fibril·lars
 • Tendinitis
 • Epicondilitis
 • Dolor a l'espatlla
 • Fascitis plantar
 • Esquinços
 • Condropatia rotuliana
 • Capsulitis
 • Bursitis

Preus de Entrenament personal a Barcelona

Pack unidisciplinar

Els packs de sessions d'entrenador personal i readaptació esportiva de Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals com amateurs que tenen per objectiu o bé incorporar-se de forma progressiva a la pràctica de l'esport després d'una alta mèdica d'una lesió, o bé millorar la seva rendiment esportiu procurant un bon desenvolupament de la musculatura i una bona execució del gest esportiu. Els entrenaments mensuals són recomanables per als esportistes que necessitin un suport de llarga durada, mentre que els packs tancats són per als que necessitin un acompanyament puntual.

Sessions amb entrenador personalPreu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
1 sessió (1 h.)66 €
Entrenament d'1 sessió setmanal d'1 h (total 4 sessions) 242 €/mes 230 €/mes
Entrenament de 2 sessions setmanals d'1 h (total 8 sessions) 448 €/mes 428 €/mes
Entrenament de 3 sessions setmanals d'1 h (total 12 sessions) 657 €/mes 597 €/mes
Entrenament de 4 sessions setmanals d'1 h (total 16 sessions) 841 €/mes 756 €/mes
Pack tancat de 5 sessions (5% de descompte sobre la sessió) 330 € 313 € (62,8 €/sessió)
Pack tancat de 10 sessions (10% de descompte sobre la sessió) 660 € 594 € (59,4 €/sessió)
Pack tancat de 15 sessions (15% de descompte sobre la sessió) 990 € 842 € (56,1 €/sessió)
Pack tancat de 20 sessions (20% de descompte sobre la sessió) 1.320 € 1.056 € (52,8 €/sessió)
Pack DUO para parelles o amics
 • 1 entreno a la setmana
 • Durant 4 setmanes
460 € 345 €
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Entrenament personal a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Víctor Molina

Entrenador personal

 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l'INEFC de Barcelona
 • Especialista en força i condicionament físic certificat per NSCA
 • Entrenador personal i preparador físic

Sergi Pujol

Entrenador personal

 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la URV
 • Entrenador personal i preparador físic