VALORACIÓN GRATUITA
Acupuntura a Barcelona

Acupuntura a Barcelona

A Soma Sport Medical Center comptem amb acupuntors amb experiència i formació específica en les exigències de cada esport i la seva repercussió tant en les àrees que afecta com en el cos sencer, per poder tractar i prevenir lesions i maximitzar el rendiment de l’esportista, independentment que sigui professional o no.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Apliquem diferents tècniques de la medicina tradicional xinesa com l’acupuntura com les ventoses, la moxibustió i el massatge (Tui-Na), dirigides tant a esportistes com a persones que tenen una vida activa, per millorar el rendiment i accelerar el procés de curació de lesions musculo-esquelètiques. Això és perquè regula l’energia de el cos, desbloqueja tensions musculars i emocionals i també incideix sobre altres factors més subtils com la motivació, la digestió i millora la qualitat de la son. A més, estimula el sistema immunològic. L’acupuntura està indicada també durant l’embaràs i el postpart.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Artrosi
 • Dolor de coll
 • Dolor d'espatlla
 • Dolor pelvià
 • Dolor lumbar
 • Dolor de genoll
 • Ansietat
 • Trastorns respiratoris

Preus de Acupuntura a Barcelona

Pack unidisciplinar

Els packs de sessions d'acupuntura de Soma Sport Medical Center estan orientats tant a esportistes professionals o amateurs que volen recuperar-se d'una lesió com a aquells que busquen millorar el seu rendiment esportiu reduint la probabilitat de patir lesions, revisant els seus bloquejos emocionals o motors.

Sessions d'acupunturaPreu
Soma Valoración gratuitaGratuita
1a sessió (1 h. 30 min.)60 €
Sessió de seguiment (1h.)50 €
5 sessions (5% de descompte) 250 € 237,5 € (47,5 €/sessió)
10 sessions (10% de descompte) 500 € 450 € (45 €/sessió)
15 sessions (15% de descompte) 750 € 637,5 € (42,5 €/sessió)
20 sessions (20% de descompte) 1.000 € 800 € (40 €/sessió)
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Acupuntura a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Anna Gallifa

Acupuntura

 • Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona
 • Màster en bases, procediments i tècniques aplicades al maneig del malalt crític i emergències (Hospital Clínic)
 • Formació d'acupuntura tradicional xinesa (estudis realitzats a Suïssa)
 • Postgrau de Teràpies Naturals per la Universitat de Barcelona