VALORACIÓN GRATUITA
Podologia esportiva a Barcelona

Podologia esportiva a Barcelona

A Soma Sport Medical Center, el nostre equip de podologia esportiva està compost per experts especialitzats en cuidar els teus peus, turmells i tot el que estigui relacionat amb les extremitats inferiors, ja sigui per lesions o simplement per a millorar el teu rendiment esportiu. Comptem amb podòlegs altament qualificats i amb una àmplia experiència a atendre tant esportistes professionals com amateurs. El nostre objectiu principal és ajudar-te a aconseguir el teu màxim potencial en cada pas que donis.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Què és la podologia esportiva?

La podologia esportiva és una especialitat que s’enfoca en la cura de la salut podològica dels esportistes. A Soma Barcelona, aquesta disciplina té una gran importància a causa de l’alta demanda d’atenció en aquest àmbit.

La nostra unitat de podologia esportiva a Barcelona avaluarà l’alineació i estabilitat de les cames, la trepitjada, el calçat esportiu, i podrà prescriure aparells d’ortopèdia, pròtesi com a plantilles, exercicis específics, etc., incloent-hi plans multidisciplinaris amb l’equip de fisioteràpia, així com osteopatia, acupuntura o la unitat de sòl pelvià, per nomenar només alguns, ja que els problemes en les extremitats inferiors poden derivar de problemes en la zona lumbar o la pelvis, entre altres, i la seva correcció haurà d’abordar-se conjuntament. Per a molts, el nostre especialista és considerat el millor podòleg a Barcelona, gràcies a la seva destacada experiència i compromís amb la salut del peu.

Importància de la podologia esportiva a Barcelona

A Barcelona, la podologia esportiva exerceix un paper fonamental en la prevenció de lesions i la cura dels peus dels esportistes. Aquesta especialitat se centra en l’estudi biomecànic de la trepitjada i a oferir tractaments personalitzats per a cada cas.

Beneficis de la podologia esportiva per als esportistes

 • Prevenció de lesions: Gràcies a l’estudi biomecànic de la trepitjada realitzat pel nostre podòleg esportiu a Barcelona, es poden detectar possibles desequilibris i prevenir lesions futures.
 • Avaluació biomecànica: Anàlisi detallada del moviment i l’estructura del peu i del turmell, identificant possibles problemes que puguin afectar el seu rendiment esportiu.
 • Tractament de lesions del peu i turmell: Atenció experta dels nostres professionals per a una varietat de lesions esportives, incloent-hi esquinços, fractures per estrès i problemes de tendons.
 • Millora del rendiment: La utilització de plantilles esportives personalitzades i altres tractaments específics poden contribuir a optimitzar el rendiment esportiu.
 • Tractament adequat: Els podòlegs esportius a Soma, la nostra clínica esportiva a Barcelona, estan capacitats per a brindar el tractament més adequat segons les necessitats de cada esportista, tenint en compte les seves condicions físiques i patologies podològiques. Treballem en col·laboració amb el nostre servei de fisioteràpia esportiva a Barcelona per a contribuir a una recuperació total i efectiva.
 • Conselleria en calçat esportiu: Assessorament personalitzat sobre la selecció del calçat d’esport més adequat per a la seva disciplina i necessitats específiques.

A Soma, el nostre equip de podòlegs esportius altament qualificats es compromet a brindar un tractament de la més alta qualitat. Utilitzem les últimes tecnologies i tècniques en podologia esportiva per a assegurar que rebi la millor cura possible.

Lesions més comunes

A Soma Barcelona, tractem una àmplia gamma de lesions comunes relacionades amb la podologia esportiva. El nostre equip d’experts està especialment capacitat per a diagnosticar, tractar i prevenir aquests danys, assegurant que els nostres pacients puguin tornar a les seves activitats esportives el més ràpid possible. Aquí presentem algunes de les lesions més comunes que abordem:

 1. Fasciïtis plantar: Un dels danys més freqüents, caracteritzat per dolor en el taló i la part inferior del peu. Comú en corredors i atletes que practiquen esports d’impacte.
 2. Esquinços de turmell: Lesions en els lligaments del turmell, sovint causades per moviments bruscos o inestabilitat durant les activitats esportives.
 3. Tendinitis d’Aquil·les: Inflamació del tendó d’Aquil·les, comú en esportistes que realitzen moviments repetitius que impliquen córrer o saltar.
 4. Metatarsàlgia: Dolor en la part davantera del peu, sovint associat amb esports que requereixen moviments ràpids i canvis de direcció.
 5. Fractures per estrès: Petites fractures en els ossos del peu, típicament causades per l’ús excessiu i la repetició d’impactes durant activitats esportives.
 6. Peu d’Atleta i altres infeccions: Problemes dermatològics comuns en esportistes, sovint relacionats amb l’ús prolongat de calçat esportiu i l’exposició a ambients humits.

Serveis de podologia esportiva a Barcelona

Estudi biomecànic de la trepitjada

L’estudi biomecànic de la trepitjada és essencial per a detectar possibles lesions i prevenir complicacions futures. A través de l’anàlisi del peu en posició estirada, estudi de la planta del peu en una plataforma de pressió i anàlisi en moviment sobre la cinta contínua amb filmació del gest esportiu, els nostres podòlegs esportius poden identificar les necessitats individuals de cada esportista i recomanar el tractament més adequat, incloent-hi l’ús de plantilles esportives dinàmiques personalitzades.

Plantilles esportives personalitzades

Les nostres plantilles esportives personalitzades s’elaboren sobre la base d’una anàlisi morfològica del peu i de l’extremitat inferior, estudi de la marxa i valoració de càrregues. Aquestes plantilles ortopèdiques estan dissenyades per a corregir alteracions de suport i eixos, com a fasciïtis plantar, tendinopaties, trepitjada pronadora o supinadora excessiva, entre altres. A més, el nostre equip de podòlegs esportius ofereix assessorament en l’elecció de sabatilles esportives adequades per a protegir i estabilitzar el peu durant la pràctica esportiva.

A Soma, utilitzem tècniques avançades de diagnòstic i tractament per a abordar aquestes i altres lesions relacionades amb la podologia esportiva. El nostre enfocament se centra en proporcionar cures personalitzades i orientació experta per a prevenir la recurrència de lesions i millorar el rendiment.

Si està experimentant dolor o incomoditat als seus peus o turmells relacionada amb l’esport, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a Soma Sport Medical Center per a una avaluació completa del nostre podòleg a Barcelona i un pla de tractament personalitzat dels nostres especialistes en podologia i en altres àrees.

Podología deportiva Soma

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Fascitis plantar
 • Esperó calcani
 • Tendinopatia aquilea
 • Metatarsàlgia
 • Talàlgies
 • Neuroma de Morton
 • Bursitis
 • Hallux Abductus Valgus (galindons)
 • Peu pla
 • Peu buit
 • Peu valg
 • Peu neutre
 • Condropatia rotuliana
 • Hallux rigidus (dit gros rígid)
 • Lesió en placa plantar

Preus de Podologia esportiva a Barcelona

Pack unidisciplinar

Les visites de podologia estan orientades a oferir solucions a possibles trastorns i lesions del peu i de la cama, incloent estudis de la trepitjada, plantilles i altres tractaments i seguiment. Estan destinades a esportistes professionals i amateurs, així com qualsevol tipus de pacient que vulgui tenir una vida activa saludable.

Sessions de podologiaPreu per sessió
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
Visita60 €
Suports plantars (plantilles) per a adult200 €
Suports plantars (plantilles) per a nen180 €
Suports plantars esportius (plantilles) per a adults220 €
Visita de control de plantilles (cada 3-4 mesos)Gratuïta
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Podologia esportiva a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Víctor Roca

Podologia esportiva

 • Llicenciat en Podologia per la Universidad de Barcelona
 • Màster en Ortopèdia per la Universitat Complutense de Madrid
 • Postgrau expert en infiltració intra-articular enintralesional per la Universitat Complutense de Madrid
 • Membre de la Societat Espanyola de Podologia Esportiva