VALORACIÓN GRATUITA
Suplementació esportiva a Barcelona

Suplementació esportiva a Barcelona

Prendre suplements és un suport a un programa de nutrició esportiva controlat per professionals titulats amb la supervisió d'un metge esportiu. Quan no és possible satisfer una necessitat nutricional o aconseguir una meta esportiva com construir massa muscular o reparar teixits amb una pauta d'alimentació, un programa d'entrenament i un descans correcte, els nostres nutricionistes poden suggerir l'administració de suplementació esportiva com proteïnes, creatina o cafeïna.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

En general, les necessitats nutricionals d’un esportista poden satisfer-se mitjançant una pauta d’alimentació adequada controlada per un nutricionista de l’esport. No obstant això, hi ha algunes metes esportives que requereixen una ajuda per al guany de massa muscular en forma de proteïnes, multivitamínics o creatina, dietes que poden requerir un suport nutricional, com és el cas de les dietes veganes, que requereixen suplements de vitamina B12 present a la carn i el peix, així com perfils de pacient que per hàbits, edat o per història clínica (poca exposició al sol, anèmia perniciosa, trastorns digestius…) poden requerir suplements de vitamina D, probiòtics, enzims, etc.

Visita amb el nostre nutricionista

A Soma Sport Medical Center no entenem la consecució d’una meta esportiva sense vetllar per la salut del pacient o sense considerar tots els factors que la condicionen. Per això, els nostres pacients hauran de sol·licitar en primer lloc una visita amb un dels nostres nutricionistes esportius perquè analitzi la seva dieta i els seus hàbits alimentaris comprovar que no hi hagi necessitats que puguin satisfer-se a través d’una millora en aquests aspectes.

Anàlisi de la història clínica

El nostre metge esportiu analitzarà la història clínica del pacient per descartar qualsevol condició o afecció que contraindiqui la presa de suplementació esportiva, i podrà considerar un seguiment periòdic per controlar-lo.

Administració de suplements

Un cop es concreti la necessitat de suplements esportius, el nostre nutricionista elaborarà una pauta per a la seva administració. El preu dels suplements depèn de cada cas, oferim descomptes a la prestigiosa marca Finisher, que es poden adquirir a farmàcies.

Anàlisi de la pauta d’entrenament

En cas d’alguns objectius esportius, com la pèrdua de greix o augment de la massa muscular o la reparació de teixits, pot ser necessari revisar la pauta d’entrenament abans de decidir si són necessaris els suplements i en cas afirmatiu, quins. Això és així perquè l’experiència ens diu que resoldre possibles errors en la consecució dels exercicis fa variar de vegades la necessitat o quantitat de suplements a prendre.

Hi ha riscos en la presa de suplementació esportiva?

Hi ha estudis que apunten que la ingesta de suplements esportius com la creatina pot tenir efectes secundaris i fins i tot alterar la funció hepàtica i renal, per la qual cosa és molt important no adquirir-los per compte propi ni posar-se en mans de nutricionistes o entrenadors personals que els prescriguin sense un suport mèdic. A Soma Sport Medical Center el nostre metge esportiu analitzarà la història clínica del pacient i li farà un reconeixement abans d’administrar suplements, i li farà un seguiment permanent per verificar en tot moment que estiguin donant el resultat desitjat i que no suposin un risc per a la sevasalut. Si tens qualsevol consulta, no dubtis a fer-nos-la sense compromís trucant-nos al +34 931 526 223 o envia’ns un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Reparació de teixits
 • Augment de massa muscular
 • Pèrdua de pes
 • Dietes veganes
 • Trastorns digestius
 • Anèmia perniciosa
 • Insuficient exposició al sol

Preus de Suplementació esportiva a Barcelona

Visites per a suplementació esportivaPreu
Soma Valoració GratuïtaGratuïta
Primera visita (45 min.)66€
Entrega del pla (30min.) 51€
Visita de seguiment (30 min.)51€
Pack 5 visites (10% de descompte): 1ª visita + 4 visites de seguiment243€
Pack 10 visites (15% de descompte): 1ª visita + 9 visites de seguiment446,25 €
Plecs cutanis (20 min.)35€
SuplementacióVeure servei
Pack DUO per a parelles 438 € 370 €
Reservar online

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Suplementació esportiva a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Ricard Carreras

Nutrició esportiva

 • Graduat en Nutrició Humana i Dietètica
 • Màster en Nutrició Esportiva
 • Antropometrista ISAK 1
 • Postgraduat en Millora de la Composició Corporal