VALORACIÓN GRATUITA
Revisions mèdiques esportives a Barcelona

Revisions mèdiques esportives a Barcelona

A Soma Sport Medical Center oferim avaluacions mèdiques esportives per a identificar factors de risc associats a l'activitat física i esportiva. El nostre objectiu és identificar qualsevol factor de risc que pugui estar associat amb l'activitat física i esportiva dels nostres pacients. Entenem la importància d'una avaluació mèdica detallada per a garantir la seguretat i el benestar dels esportistes, tant aficionats com professionals.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

Qui necessita una revisió mèdica esportiva?

Tant els principiants com els esportistes avançats es beneficiaran d’una revisió mèdica esportiva. Els principiants rebran orientació sobre com començar el seu entrenament, protegir les seves articulacions i seguir un pla personalitzat per a millorar el seu acompliment. Els atletes avançats necessitaran avaluacions mèdiques periòdiques per a mantenir la seva salut sota control i prevenir lesions o malalties.

Tipus de proves mèdiques esportives a Soma Sport Medical Center

A Soma Sport Medical Center, oferim revisions mèdiques esportives personalitzades, dissenyades per a adaptar-se a les teves necessitats i al nivell d’entrenament que requereixis. Els nostres experts en medicina esportiva avaluen la teva condició física i realitzen proves específiques segons el teu perfil i les demandes del teu esport.

Les nostres revisions esportives inclouen una avaluació bàsica que aborda aspectes com l’historial mèdic, l’antropometria bàsica, l’examen físic i l’electrocardiograma en repòs. Per a aquells que practiquen esports d’alta exigència física o tenen més de 35 anys, oferim una revisió mèdica que inclou una prova d’esforç màxim, la qual cosa permet analitzar de manera més precisa la teva capacitat cardiovascular.

A més, en casos on es requereixi una anàlisi més completa, realitzem revisions esportives avançades que inclouen el mesurament de paràmetres metabòlics, ja sigui a través de l’anàlisi de gasos respiratoris o el mesurament del lactat en sang. Aquestes proves proporcionen informació valuosa sobre com el teu cos respon a l’exercici i com optimitzar el teu rendiment esportiu.

Preparació per a una revisió esportiva

No necessites cap preparació prèvia per a realitzar una revisió mèdica esportiva. No obstant això, es recomana evitar esforços intensos 24 hores abans de les revisions.

Freqüència de les revisions mèdiques esportives

Et recomanem realitzar revisions mèdiques esportives una vegada a l’any, abans de l’inici de la temporada esportiva.

A Soma Sport Medical Center, el nostre equip d’experts en medicina esportiva et brindarà l’atenció i l’assessorament que necessites per a optimitzar la teva salut i rendiment esportiu. No dubtis a contactar amb nosaltres per a programar la teva pròxima revisió mèdica esportiva.

Si tens qualsevol consulta, no dubtis a fer-nos-la sense compromís telefonant-nos al +34 931 526 223 o enviant-nos un WhatsApp al + 697 43 02 90.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

  • Prevenció de lesions: Una revisió mèdica esportiva t'ajuda a identificar possibles problemes de salut que podrien causar lesions durant la pràctica d'esports.
  • Millora del rendiment: L'avaluació mèdica pot revelar àrees de millora en la condició física, la qual cosa et permetrà ajustar el teu entrenament per a obtenir millors resultats.
  • Detecció precoç de malalties: La revisió mèdica esportiva pot detectar malalties o condicions subjacents abans que es converteixin en problemes greus.
  • Personalització de l'entrenament: Conèixer el teu estat de salut actual et permet adaptar la teva rutina d'exercicis d'acord amb les teves necessitats i limitacions individuals.
  • Seguretat i tranquil·litat: Saber que estàs en bona forma i apte per a practicar esports et proporciona seguretat i confiança en les teves capacitats físiques.
  • Compliment de requisits: Algunes competicions o clubs esportius poden exigir un certificat mèdic per a assegurar que els atletes estan en condicions òptimes de salut.

Preus de Revisions mèdiques esportives a Barcelona

Les revisions mèdiques esportives de Soma Sport Medical Center estan dirigides a esportistes i serveixen per a diagnosticar malalties o prevenir lesions abans d'iniciar una temporada i adaptar els entrenaments a les condicions físiques i la salut d'una persona per a millorar el seu rendiment.

Visites de medicina esportivaPreu per sessió
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
Visita (30 min.)60 €
Visita nens (20 min.) Electrocardiograma en repòs50 €
Reservar online

Què és una revisió mèdica esportiva i per què és important?

Una revisió mèdica esportiva és una revisió especialitzada, enfocada a avaluar la salut i aptitud física d'una persona abans de participar en activitats esportives. És essencial per a prevenir lesions, detectar malalties i assegurar un entrenament adequat i segur. A Soma Sport Medical Center, el nostre equip d'experts en medicina esportiva t'ajudarà a comprendre i millorar la teva condició física per a un rendiment òptim en les teves activitats esportives.

Beneficis d'una revisió mèdica esportiva a Soma Sport Medical Center

Una revisió mèdica esportiva et permetrà conèixer els riscos, si n'hi ha, de practicar el teu esport preferit de manera segura. A més, t'ajudarà a enfocar adequadament el teu entrenament i rebre assessorament personalitzat dels nostres professionals de la salut.

Bemeficios de una revisión médica deportiva

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Revisions mèdiques esportives a Barcelona a Soma Sport Medical Center