Fisioteràpia amb ultrasò Indiba

A Soma Sport Medical Center utilitzem tecnologies avançades, com l'ultrasò Indiba, per a optimitzar els resultats terapèutics. L'ultrasò Indiba és una eina terapèutica eficaç que ajuda a accelerar la recuperació, reduir el dolor i promoure la regeneració dels teixits lesionats. Ens comprometem a proporcionar una atenció de qualitat, guiant als nostres pacients en el seu procés de rehabilitació i ajudant-los a aconseguir els seus objectius de salut i benestar.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

La fisioteràpia amb ultrasò Indiba és una tècnica de recuperació i regeneració cel·lular no invasiva que es duu a terme en fisioterapeutes experimentats com els nostres professionals de Soma Sport Medical Center. Els tractaments de Indiba ofereixen molts beneficis en la fisioteràpia, des de la reducció del dolor i la inflamació fins a la tonificació muscular i la millora dels resultats de la cirurgia estètica. A més, es poden utilitzar per a prevenir lesions i millorar el rendiment atlètic.

Què fa l’ultrasò?

Transferència elèctrica capacitativa i resistiva

La transferència elèctrica capacitativa i resistiva és el procés mitjançant el qual es transfereixen els electrons d’un punt a un altre en el cos. Amb l’ajuda dels elèctrodes de Indiba, es produeix un corrent elèctric que es transfereix al cos a través d’un camp magnètic. Aquest corrent elèctric estimula els teixits i els músculs, la qual cosa ajuda a accelerar el procés de rehabilitació i regeneració del cos.

Generació de temperatura interna

El mètode Indiba genera una temperatura interna que actua en els teixits musculars i cel·lulars del cos. Aquesta temperatura interna ajuda a millorar la circulació sanguínia i l’oxigenació dels teixits, la qual cosa ajuda al cos a eliminar les substàncies de deixalla i a millorar el seu rendiment. A més, la temperatura interna s’utilitza per a millorar la recuperació natural del cos, la regeneració muscular i la hidratació dels teixits.

Efectes beneficiosos sense produir calor

El tractament de Indiba produeix efectes beneficiosos en el cos sense depassar els nivells de temperatura necessaris per a produir calor, la qual cosa ho fa un tractament no invasiu i segur. Els efectes beneficiosos del tractament milloren la recuperació natural del cos, la regeneració muscular i la hidratació dels teixits, i es poden utilitzar tant en la medicina estètica i dermatologia com en la medicina de l’esport i la fisioteràpia.

Beneficis de la fisioteràpia amb ultrasò Indiba

La fisioteràpia amb ultrasò Indiba és un dels tractaments més efectius i no invasius en la recuperació i regeneració cel·lular. Els seus beneficis són múltiples per a la salut, l’estètica i el rendiment esportiu. A continuació, es detallen els principals beneficis d’aquest tractament:

Reducció del dolor i la inflamació

El tractament Indiba redueix el dolor i la inflamació gràcies a la generació de calor interna que millora la circulació sanguínia i oxigenació, disminuint la inflamació i la rigidesa muscular. A més, prevé l’aparició de lesions i accelera la curació d’aquestes.

Regeneració muscular i hidratació dels teixits

Els tractaments de Indiba estimulen la proliferació de cèl·lules mare i milloren els processos de curació de l’organisme, regenerant els teixits musculars i millorant la hidratació d’aquests, la qual cosa comporta una major flexibilitat i un millor funcionament del cos.

Tonificació muscular i millora dels resultats de la cirurgia estètica

La tonificació muscular és un dels efectes més visibles del tractament Indiba, la qual cosa ajuda a millorar l’aparença física i la figura. A més, aquest tractament millora els resultats de la cirurgia estètica i permet una ràpida recuperació després d’aquesta.

Quant temps s’aplica l’ultrasò?

La durada del tractament d’ultrasò Indiba pot variar depenent de la condició específica del pacient i la recomanació del professional de la salut. En general, les sessions d’ultrasò Indiba solen tenir una durada d’aproximadament 10 a 20 minuts per àrea tractada.

Contraindicacions de l’ultrasò Indiba

L’ultrasò Indiba pot tenir algunes contraindicacions que han de tenir-se en compte. No usem aquest tractament en:

 • Persones amb dispositius electrònics implantats, com a marcapassos o desfibril·ladors, ja que l’ultrasò pot interferir amb el seu funcionament.
 • També s’ha d’evitar l’ús de l’ultrasò Indiba sobre àrees amb fractures òssies recents o infeccions actives en la pell.
 • No es recomana durant l’embaràs, especialment a la regió abdominal i pelviana.
 • Processos neoplàsics o cancerígens.
 • Zones amb patologia vascular: trombosi venosa i arterioesclerosi severa.
 • Pacients amb hemofília.
 • Aplicacions sobre els teixits o òrgans sensibles.

Els professionals de Soma Sport Medical Center realitzaran una avaluació exhaustiva del pacient per a proporcionar el tractament adequat segons la seva lesió per a garantir una recuperació segura i efectiva.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar afeccions musculoesquelètiques
 • Reduir el dolor
 • Reincorporar-se de manera reeixida a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Fisioteràpia amb ultrasò Indiba

Els packs de sessions de fisioteràpia amb ultrasò Indiba estan orientats a persones que busquen una teràpia no invasiva i efectiva per a l'alleujament del dolor, la recuperació de lesions i la millora de la funció física. És especialment beneficiós per a aquells que sofreixen d'afeccions musculoesquelètiques, com tendinitis, lesions esportives, contractures musculars i rehabilitació postoperatòria. A més, el tractament d'ultrasò Indiba pot ser adequat per a atletes i esportistes que desitgen accelerar la seva recuperació i optimitzar el seu rendiment.

Visites associades a la fisioteràpia amb ultrasò Indiba Preu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
1a sessió de rehabilitació (1 h.)66€
5 sessions de rehabilitació (5% de descompte) 330 € 313 € (62,7 €/sessió)
10 sessions de rehabilitació (10% de descompte) 660 € 594 € (59,4 €/sessió)
15 sessions de rehabilitació (15% de descompte) 990 € 841,5 € (56,1 €/sessió)
20 sessions de rehabilitació (20% de descompte) 1.320 € 1.056 € (52,8 €/sessió)
Reservar online

Què és l'ultrasò Indiba?

Indiba és una tècnica no invasiva de fisioteràpia que utilitza ones de radiofreqüència per a la recuperació i regeneració cel·lular del cos. El tractament de Indiba utilitza la transferència elèctrica capacitativa i resistiva, generant una temperatura interna sense produir calor que produeix efectes beneficiosos en el cos. Els tractaments de Indiba ofereixen molts beneficis en la fisioteràpia, des de la reducció del dolor i la inflamació fins a la tonificació muscular i la millora dels resultats de la cirurgia estètica. A més, es poden utilitzar per a prevenir lesions i millorar el rendiment atlètic.

Fisioterapia con ultrasonido indiba

Lesions tractades amb ultrasò Indiba

El tractament de fisioteràpia amb ultrasò Indiba és especialment efectiu per a persones que sofreixen afeccions musculoesquelètiques. Algunes de les lesions més comunes que tractem amb aquesta tècnica són les següents:

 • Tendinitis
 • Esquinços de lligaments
 • Lesions musculars
 • Estats postquirúrgics
 • Fasciïtis
 • Rigidesa articular
 • Afecciones musculoesqueléticas

  Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

  Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

  Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

  Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

  Especialistes en Fisioteràpia amb ultrasò Indiba a Soma Sport Medical Center

  Daniel López

  Fisioteràpia esportiva

  • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
  • Fisioteràpia esportiva
  • Fisioteràpia traumatològica
  • Tècniques invasives i ecografia

  Jordi Puig

  Fisioteràpia esportiva

  • Graduat en Fisioteràpia
  • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
  • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)