VALORACIÓN GRATUITA
Tractament de tendinopaties calcificants

Tractament de tendinopaties calcificants

A Soma Sport Medical Center comptem amb un equip de professionals dedicat a brindar als nostres pacients la major qualitat en la recuperació i rehabilitació de les tendinopaties calcificants. Els nostres especialistes proporcionen el tractament més eficaç per a eliminar els símptomes d'aquesta lesió i ajudar a prevenir futures lesions relacionades. Rebre un diagnòstic precís i un pla de tractament adequat et permetrà tornar a tenir qualitat de vida i practicar esport de manera segura.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

En què consisteix?

Encara que el tractament proporcionat pel nostre equip de professionals variarà segons la fase de calcificació, la gravetat, el nivell d’activitat i la història clínica del pacient, la pauta més estesa de recuperació de les tendinopaties calcificants inclou:

Tractament de la tendinitis calcificant d’espatlla

La tendinitis calcificant d’espatlla és una afecció dolorosa en la qual es diposita calci en el tendó de l’espatlla, la qual cosa pot causar inflamació, dolor i limitacions de mobilitat. El tractament de la tendinitis calcificant d’espatlla varia segons la fase de la calcificació i pot incloure tant opcions no quirúrgiques, com quirúrgiques.

Tractament conservador de la tendinitis calcificant d’espatlla

 • Tractament analgèsic: Els analgèsics i antiinflamatoris ajuden a reduir el dolor i la inflamació.
 • Ones de xoc: Les ones de xoc de baixa energia poden ajudar a estimular el procés natural de curació del cos i ajudar a descompondre els dipòsits de calci. Aquest tractament amb ones de xoc es pot utilitzar com a tractament no quirúrgic per a la tendinitis calcificant d’espatlla.
 • Exercicis de rehabilitació: El nostre equip de fisioteràpia pot ajudar-te a reduir el dolor, millorar la mobilitat i enfortir els músculs de l’espatlla. Els exercicis de fisioteràpia inclouen estiraments, exercicis de resistència i moviments controlats de l’espatlla que poden ajudar a reduir el dolor.

Tractament quirúrgic de la tendinitis calcificant d’espatlla

El tractament quirúrgic de la tendinitis calcificant d’espatlla es reserva per a casos severs o quan altres opcions de tractament no han funcionat. Aquest tractament quirúrgic té com a objectiu eliminar els dipòsits de calci i reparar qualsevol mal o ruptura del tendó de l’espatlla.

Procediments quirúrgics per a la tendinitis calcificant de l’espatlla

 • Acromioplàstia: Aquest procediment consisteix en l’eliminació de l’os de l’espatlla i teixit addicional per a reduir la pressió sobre els tendons de l’espatlla.
 • Descompressió: La descompressió de l’espatlla consisteix en l’eliminació del teixit inflamat o danyat darrere de l’os de l’espatlla.

Procediments de mínima incisió en la cirurgia de la tendinitis calcificant d’espatlla

 • Artroscòpia: L’artroscòpia s’utilitza per a tractar les lesions en l’espatlla, inclosa la tendinitis calcificant. Durant aquest procediment quirúrgic, el cirurgià insereix una petita cambra en l’espatlla per a veure i tractar la lesió.

Rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla

La rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla és una part important del tractament. La finalitat és alleujar el dolor, enfortir els músculs afectats i millorar la mobilitat.

Rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla amb fisioteràpia

La fisioteràpia és un dels mètodes més utilitzats en la rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla. El fisioterapeuta realitza una avaluació inicial per a determinar el grau de calcificació i el nivell de dolor del pacient. A partir d’aquí, es pot acomplir un pla de tractament personalitzat de fisioteràpia que inclourà exercicis específics per a alleujar el dolor i restaurar la mobilitat.

La fisioteràpia per a la tendinitis calcificant d’espatlla pot incloure:

 • Exercicis d’enfortiment i estiraments específics per als músculs de l’espatlla afectats.
 • Teràpia manual, que inclou tècniques com el massatge terapèutic, l’alliberament miofascial i la teràpia de punts gallet.
 • Tècniques d’electroteràpia, com l’electroestimulació i la teràpia amb ultrasons.
 • Exercicis de propiocepció, que inclouen moviments i exercicis dissenyats per a millorar l’estabilitat i la coordinació de l’espatlla.

Exercicis d’enfortiment i flexibilitat per a la tendinitis calcificant d’espatlla

Els exercicis d’enfortiment i flexibilitat són un component important de la rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla. Aquests exercicis ajuden a restaurar la mobilitat i la força dels músculs de l’espatlla, la qual cosa pot alleujar el dolor i prevenir futures lesions.

Els exercicis d’enfortiment i flexibilitat per a la tendinitis calcificant d’espatlla poden incloure:

 • Exercicis de mobilització de l’articulació de l’espatlla.
 • Exercicis d’enfortiment específics per als músculs de l’espatlla afectats.
 • Exercicis d’estirament específics per als músculs de l’espatlla i el coll.
 • Exercicis de mobilitat i estabilització escapular.

Massatge terapèutic i teràpia manual per a la tendinitis calcificant d’espatlla

El massatge terapèutic i la teràpia manual són tècniques de fisioteràpia que es poden utilitzar en la rehabilitació de la tendinitis calcificant d’espatlla. Aquestes tècniques poden ajudar a alleujar el dolor i la inflamació, millorar la circulació i promoure la curació del teixit.

El massatge terapèutic i la teràpia manual per a la tendinitis calcificant d’espatlla poden incloure:

 • Massatge terapèutic, que s’utilitza per a relaxar els músculs i alleujar la tensió.
 • Teràpia de punts gallet, que s’utilitza per a alleujar la rigidesa i el dolor en els músculs de l’espatlla.
 • Alliberament miofascial, que s’utilitza per a alliberar els teixits facials i millorar la mobilitat de l’espatlla.
 • Tècniques de mobilització articular, que ajuden a restaurar la mobilitat i la funció de l’articulació de l’espatlla.

Perquè els especialistes de Soma Sport Medical Center avaluïn les condicions i determinin quin és el tractament adequat, s’haurà de dur a terme un procediment i una sèrie de proves per a donar amb el diagnòstic. Les radiografies són útils per a visualitzar la calcificació del tendó i determinar la seva grandària i ubicació. Una ecografia pot ser útil en la visualització de la calcificació i la detecció de petits trencaments en el tendó. Finalment, la ressonància magnètica pot proporcionar informació útil sobre el teixit circumdant i determinar si hi ha altres condicions que puguin estar causant el dolor.

Per què dur a terme aquesta prova o tractament:

 • Tractar el dolor de la tendinopatia calcificant
 • Reduir la inflamació del tendó afectat
 • Reincorporar-se de manera reeixida a la pràctica esportiva o a la vida activa

Preus de Tractament de tendinopaties calcificants

Els packs de sessions de fisioteràpia per a les tendinopaties calcificants a Soma Sport Medical Center estan orientats a persones que han estat diagnosticades amb aquesta condició. Aquests tractaments s'adapten a les necessitats individuals de cada pacient i estan dissenyats per a alleujar el dolor, reduir la inflamació i millorar la funció del tendó afectat.

Visites associades a la rehabilitació d'una tendinopatia calcificantPreu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
Preu sessió (30 min) 40€
5 sessions de rehabilitació (30 min)200€ 186€ (37,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (30 min)400€ 360€ (36€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (30 min)600€ 528€ (35,2€/sessió)
Preu sessió (1h) 69€
5 sessions de rehabilitació (1h) 345€ 321€ (64,2€/sessió)
10 sessions de rehabilitació (1h) 690€ 621€ (62,1€/sessió)
15 sessions de rehabilitació (1h) 1033,33€ 911€ (60,7€/sessió)
Reservar online

Què és una tendinopatia calcificant?

Una tendinopatia calcificant és una condició en la qual es formen dipòsits de calci en un tendó, causant dolor i disfunció en la zona afectada. Aquesta condició pot ocórrer en diferents tendons del cos i sol estar relacionada amb la degeneració del teixit tendinós. La tendinopatia calcificant pot limitar el moviment i causar molèsties durant l'activitat física. Dit en altres paraules, una tendinopatia calcificant és la malaltia del tendó en la qual el mateix canvia el seu teixit i es torna calci, parcial o totalment, deixant de ser tou i elàstic per a ser dur i poc flexible.

Tratamiento tendinopatía calcificante

Quan succeeix?

La calcificació dels tendons ocorre quan els dipòsits de calci s'acumulen en els tendons del cos, i es produeixen generalment a causa d'una combinació de factors, que poden incloure l'envelliment, l'ús excessiu del tendó, lesions traumàtiques, canvis degeneratius o factors genètics.

Fisioterapia tendinopatía calcificante

Cobreix les despeses d'aquesta prova o tractament amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Tractament de tendinopaties calcificants a Soma Sport Medical Center

Daniel López

Fisioteràpia esportiva

 • CEO de Soma Sport Medical Center
 • Diplomat en infermeria i fisioteràpia
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia traumatològica
 • Tècniques invasives i ecografia

Àlex Campos

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia Esportiva
 • Expert en readaptació esportiva a camp
 • Formacions en teràpia miofascial

Juan Rouco

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster en Fisioteràpia i Readaptació als Esports d'Equip
 • Professor col·laborador de "Readaptació a la competició esportiva" al Grau de Fisioteràpia (Blanquerna-URL)
 • Expert en rehabilitació de lesions a través del treball de força
 • Titulat en Punció Seca per Travell&Simons

Albert Marimon

Fisioteràpia esportiva

 • Graduat en Fisioteràpia
 • Màster universitari en Fisioteràpia dels Esports d'Equip (FCB)
 • Post grau en Ecografia i tècniques invasives
 • Expert en readaptacions esportives i funcionals

Jordi Puig

 • Director tècnic de Soma Sport Medical Center
 • Graduat en Fisioteràpia
 • Graduat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport
 • Certified Strenght and Conditioning Specialist (CSCS)
 • Especialista en readaptació de lesions
 • Formació complementària en tècniques manipulatives i en punció seca
 • Antropometrista ISAK 1
 • Certified Functional Strength Coach (CFSC)