VALORACIÓN GRATUITA
Dietista esportiu a Barcelona

Dietista esportiu a Barcelona

No cal ser un esportista d’elit per recórrer a un dietista esportiu que ens ajudi a desenvolupar estratègies per menjar correctament i així assolir els nostres objectius de composició corporal i rendiment esportiu. Siguis simplement assidu al gimnàs o siguis un atleta professional, el dietista esportiu a Barcelona de Soma Sport Medical Center, clínica especialitzada en esport, et pot ajudar dissenyant un programa de nutrició personalitzat des d’un enfocament mèdic esportiu per a aconseguir els resultats desitjats.

Veure sessions i preusReserva la teva valoració gratuïta

Per què la dieta és tan important en esportistes?

Molts esportistes, siguin professionals o aficionats, es pregunten per què no estan assolint les metes esportives (recuperació, competició, etc.) i de composició corporal (pes, volum, etc.) si s’esforcen dia a dia en els entrenaments. En molts casos la resposta està en la seva dieta: no només en allò que mengen i quant mengen, sinó també en els horaris dels àpats, la pauta d’hidratació i el descans, entre d’altres. Es tracta d’elements crucials en la capacitat d’un esportista per generar energia, recuperar-se del seu entrenament i adaptar-se al seu entorn, perquè les cèl·lules necessiten una aportació i absorció correctes de vitamines, minerals, proteïnes, greixos i carbohidrats per funcionar correctament.

Problemàtiques més habituals que tracta aquesta especialitat:

 • Pèrdua de pes
 • Control de la diabetis de tipus I i II
 • Hipertensió
 • Hipercolesterol
 • Intoleràncies i al·lèrgies (celiaquia, lactosa...)
 • Esportistes vegetarians / vegans (incloent dieta flexivegetariana, ovolàcteo vegetariana...)
 • Competició (dieta per alt rendiment, etc.)
 • Embaràs
 • Fertilitat
 • Insuficiència renal crònica
 • Augment de massa muscular
 • Menopausa

Preus de Dietista esportiu a Barcelona

Pack unidisciplinar

Les sessions amb el dietista esportiu parteixen d‟una anàlisi dels aspectes clínics que tenen rellevància en la pauta nutricional i els objectius de cada esportista i, després de l'elaboració d'una pauta d'alimentació, estan orientades a dur a terme un seguiment de la seva efectivitat per a, si escau, fer els canvis adients.

Sessions de nutricióPreu
Soma Valoració gratuïtaGratuïta
Primera visita (1 h.)63 €
Visita de seguiment (45 min.)48 €
Pack 5 visites (10% de descompte): 1ª visita + 4 visites de seguiment255 € 229,5 €
Pack 10 visites (15% de descompte) 1ª visita + 9 visites de seguiment495 € 420,75 €
Plecs cutanis (20 min.)20 €
SuplementacióVeure servei
Reservar online

Packs multidisciplinaris

Combinar aquest tractament amb readaptació esportiva o una altra de les disciplines que ofereix Soma Sport Medical Center permet a l'esportista obtenir un tractament interdisciplinari, que prepara el cos sencer (a més de, en cas de lesió, la zona afectada després de la recuperació) per a l'exigència esportiva revisant els patrons motors generals i específics per evitar recaigudes i prevenir futures lesions.

Cada especialitat addicional que inclogui el teu tractament tindrà un descompte en cada sessió. Reserva ara la teva cita i te n'informarem!

Reservar online

En què consisteixen les visites del nostre dietista esportiu?

En què pot ajudar el nostre dietista esportiu?

Assessorament i educació nutricional:

tenim en compte que amb un estil de vida tan ocupat i estressant com tenim avui dia, especialment en el cas dels esportistes i esportistes professionals en particular és difícil seguir unes pautes de nutrició, hidratació i descans adequades i brindem l'orientació per aconseguir-ho .

Planificació de la dieta:

el nostre nutricionista esportiu treballarà amb l'esportista per desenvolupar una pauta nutricional personalitzada que tingui en compte els objectius esportius, les necessitats nutricionals i les preferències alimentàries (dietes vegetarianes, veganes, etc.).

Estratègia d'hidratació:

l'elaboració d'un pla d'hidratació per a l'esportista garanteix una bona hidratació abans, durant i després de l'entrenament, tenint en compte l'aigua que es perd mitjançant la suor, el tipus d'activitat que es fa i les condicions ambientals.

Suplementació esportiva:

avaluem tots els factors que poden bloquejar la funció cel·lular, i si cal, prescrivim ajuts en forma de proteïnes, multivitamínics o creatina per millorar el metabolisme energètic i ajudar en el guany de massa muscular, així com vitamina B12, vitamina D, etc. , en casos de carències específiques.

Seguiment de la dieta:

un seguiment de l'eficàcia de la pauta nutricional, suplements si es prenen, etc., mitjançant la presa de plecs cutanis, perímetres corporals, pes, avaluació de l'índex de massa corporal, etc., així com la resolució de dubtes és fonamental per analitzar el progrés i adaptar el programa si cal.

Enfocament pluridisciplinar:

el nostre dietista esportiu forma part d'un equip de medicina esportiva conformat per metges, preparadors físics, fisioterapeutes, etc., que ajudaran a definir una imatge completa de l'esportista per ajudar-lo, amb estratègies compartides a assolir els objectius esportius preservant la seva salut.

Què tenim en compte per dissenyar una pauta nutricional?

A Soma Sport Medical Center dissenyem una pauta nutricional correcta i equilibrada i prescrivim, si cal, ajudes ergogèniques (suplements) per aconseguir la composició corporal adequada tenint en compte criteris com:

 • Estat de salut
 • Estil de vida (horaris, nombre d'àpats…)
 • Història dietètica
 • Condició física
 • Esport a practicar
 • Metes esportives
 • Preferències alimentàries personals
 • Deficiències dietètiques

Cobreix les despeses d'aquesta especialitat amb la teva mútua de salut

Si tens una pòlissa d'assegurança de salut amb lliure elecció de professionals o reemborsament de despeses és possible que cobreixi aquest tipus de tractament. Sol·licita'ns una factura de la teva sessió i presenta-la davant de la teva mútua perquè et cobreixin (generalment entre un 80 i un 90% de total). Si la teva pòlissa no ofereix aquesta modalitat, potser pots canviar-la per una altra que sí ho faci per una diferència en la prima que et compensi. Algunes de les mútues que disposen de pòlisses d'aquest tipus són:

Utilitzem un innovador sistema en línia per seguir els progressos del pacient

Utilitzem l'última tecnologia per fer un seguiment dels exercicis que prescrivim per a la seva realització a casa, amb vídeos d'exercicis personalitzats, continguts formatius i mesurament de resultats, amb una innovadora app que al seu torn també permet fer videotrucades per resoldre dubtes.

Especialistes en Dietista esportiu a Barcelona a Soma Sport Medical Center

Ricard Carreras

Nutrició esportiva

 • Graduat en Nutrició Humana i Dietètica
 • Màster en Nutrició Esportiva
 • Antropometrista ISAK 1
 • Postgraduat en Millora de la Composició Corporal